Обслуговування свердловин

Види свердловин в Харкові і Харківській області

Буріння свердловин Харків вручну (малогабаритної буровою установкою) на воду в більшості випадків може виконуватися на глибину до 60 м, так як глибини залягання водоносних пісків в Харківській області рідко перевищують цю позначку.

Буріння свердловини вручну на воду може також виконуватися на глибину і до 130 м. У разі, якщо для Вашого домоволодіння має сенс пробурити свердловину на піщаник, бучак або крейдяний водоносний горизонт глибина свердловини може досягати 120-130 метрів, такі глибини також доступні для малогабаритного буріння. Буріння свердловин Харків

Для дачної ділянки пропонуємо буріння свердловини до 20 м, в разі якщо верхні піски зможуть забезпечити достатній дебіт і при цьому не схильні до великого впливу поверхносного забруднення. Для фільтрової свердловини на найближчий водоносний горизонт, який залягає в піщаних грунтах вкрай важливо коректно обсипати фільтрову частина гравійно-кварцовим піском, так як технологічно правильна обсипання фільтрової частини свердловина запорука того, що Ваш фільтр буде працювати на 100% і ви отримаєте той дебіт, на який розраховували.

Ми також пропонуємо буріння свердловин всередині приміщення в будинках, гаражах і підвалах. У тому випадку, якщо розмір приміщення в висоту більш 3.5 м, в ширину 2.5 м і в довжину 3 м.

Строк служби свердловини за умови технологічно вірного буріння

Буріння свердловин в Харкові виконується протягом 1 робочого дня і прослужить від 10 до 15 років у разі використання тонкостінної труби товщина стінки якої до 5мм. Буріння свердловин Харків

У тому випадку якщо у Вашій свердловині встановлені труби товщина стінки 5мм рядків її служби складає від 15 до 25 років.

Ваша свердловина прослужить понад 50 років якщо у Вашій свердловині варто труба товщиною 5.5-6 мм з високоякісного нПВХ , яка витримає величезний зовнішній (не плутати з внутрішнім) тиск понад 6-ти тон. Ми працюємо виключно з високоякісними харчовими трубами нПВХ товщина стінки яких 6 мм.

Поширені помилки про свердловинах

Строк служби свердловини залежить від її використання, чим інтенсивніше Ви використовуєте свердловину, тим менше свердловина замулюється - це формулювання є помилковою, так як її використовують люди які не дуже ознайомлені з гідрогеологією і бурінням якісних і високотехнологічних свердловин .

Буріння свердловин Харківська область

Якщо свердловина спочатку виконана за технологією, без геологічних помилок, в тому випадку ви повинні виключно нею користуватися.

В тому випадку, коли свердловина замулюється, замулівается або засипається, це говорить лише про одне - вона зроблена НЕ правильно і були допущені технологічні помилки в процесі буріння.

Наша фірма використовує виключно труби товщиною стінки 5.5 - 6 мм виготовлені з високоякісного нПВХ. Буріння свердловин на воду в Харківській області та Харкові ми виконуємо строго за технологічними приписами які діють у всьому Світі. Довіривши буріння Вашої свердловини нам ви отримаєте гарантійне і пост гарантійне обслуговування на весь період експлуатації.

Сервіс

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08