Насоси для свердловин та фірми виробники

До 2014 року наша компанія при бурінні свердловин на воду користувалася виключно насосним обладнанням компанії «Водолій». У принципі, на той час у Харкові вибирати було ні з чого – або наддорогі італійські та німецькі насоси, які дорожчі за вітчизняний Водолій у 4-5 разів, або китайські насоси, які тоді були жахливої якості.

Якість китайських насосів для свердловин

Після 2014 року ситуація кардинально змінилася. Якість китайських насосів для свердловин води, певних фірм, а саме Aquatica, Dongyin зросла в десятки разів і зрівнялася з європейськими виробниками. За деякими параметрами китайські насоси навіть перевершили європейські аналоги, а саме щодо енергоефективності та співвідношення ціна-якість.

Насоси для свердловин європейських виробників

Насоси для свердловин - Pedrollo логоНасоси для свердловин PedrolloСеред європейських виробників окремо варто відзначити насоси марки Pedrollo, дана фірма має величезний асортимент насосів за досить доступною ціною як для італійського насоса.

Буріння Схід рекомендує насоси при бурінні свердловини у Харкові

Насоси для свердловин DongyinНасоси для свердловин AquaticaФірма Буріння Схід рекомендує при бурінні свердловини в Харкові ставити китайські насоси перевірених брендів, тому що на даний момент це буде найкращим рішенням. Насос на відміну від свердловини має свій ресурс, а саме 5-10 років і на наше тверде переконання краще не витрачати величезні кошти на його покупку, а купити якісний китайський насос за розумні гроші.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08